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QUESTIONS AND ANSWERS 

Q1: Do Associate/Staff Auditor(s) proposed for performance audits require a CPA designation?  ^ 

 A1: Yes, CPA designation is required; there is no revision to E2.4Q2:  

Q2: There are CPA designations from other jurisdictions outside Canada; will these be accepted as meeting the 
CPA criteria? 

A2:    The proponent should provide qualified resources with the appropriate designations. There is no 
restriction on the jurisdiction that issued the CPA designation.  
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URGENT 

PLEASE FORWARD THIS DOCUMENT TO 
WHOEVER IS IN POSSESSION OF THE 
REQUEST FOR PROPOSAL 
 

TELEPHONE NO.  204 - 986-3404 

 
THIS ADDENDUM SHALL BE INCORPORATED 
INTO THE REQUEST FOR PROPOSAL AND 
SHALL FORM A PART OF THE CONTRACT 
DOCUMENTS 
Template Version: Ar20160708 

 

 
Please note the following and attached changes, corrections, additions, deletions, information and/or instructions 
in connection with the Request for Proposal, and be governed accordingly.  Failure to acknowledge receipt of this 
Addendum in Paragraph 10 of Form A: Proposal may render your Proposal non-responsive. 

 

  


